Cum donez ?

Alatura-te noua si sprijina actiunile noastre in incercarea de a proteja planeta, de a avea un viitor mai clar, mai curat. Daca esti dornic si dispus sa ne sustii poti face donatii astfel :


  1. Doneaza 2 euro prin SMS la nr. ........ valabil in retelele de telefonie (ORANGE, VODAFONE si COSMOTE)
  2. Doneaza 2 euro prin SMS la nr. ........ valabil in reteaua de telefonie ROMTELECOM
  3. Doneaza in contul deschis la BCR , cod IBAN : RO19 RNCB 0128 1154 0865 0001

Directionati 2% din impozitul pe venit!

Descarca de aici : Formular 200 si Formular 230

Conform art. 57 (4) (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul 2009 catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.

2% se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din castigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, si orice alte operatiuni de acest gen.

Aceasta donatie nu costa nimic pentru contribuabil! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai 2010. Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

Semnati si depuneti personal formularul 230 completat de dvs. la registratura administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul sau unde locuiti efectiv), pana la data de 17 mai 2010.
- Formularul se poate trimite si prin posta, cu scrisoare recomandata, pe adresa administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul).

Daca ati realizat in anul 2009 venituri din alte surse (PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, castiguri din investitii, drepturi de autor, activitati agricole, etc.), aveti obligatia legala (cu exceptia PFA norme de venit) sa depuneti la administratia financiara o Declaratie privind veniturile realizate de dvs. in anul anterior, Formularul 200. Cu acelasi formular, intr-o rubrica separata, se poate dona 2% din impozitul datorat.